Eladó vendéglátó egység Makó, 120.000.000 Ft, 760 négyzetméter
120 mFt
Makó,
eladó vendéglátó egység
Méret:
760 négyzetméter
Jelleg:
Egyéb
Tulajdonviszony:
Tulajdonjog
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
vendéglátó egység
Jelleg:
egyéb
Település:
Makó
Alapterület:
760 négyzetméter
Ár:
120.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan azonosító:
9614448
Szintek:
2 szint
Ingatlan leírás
BOOKING NYERTES, NAGY FORGALMÚ, CSALÁDBARÁT VENDÉGHÁZ ELADÓ IDILLI KÖRNYEZETBEN MAKÓN ALKALMI ÁRON

Újszerű, kifinomult eleganciával kialakított, nagy forgalommal rendelkező vendégház eladó Makó közvetlen közelében.
A 2007-ben és 2015-ben átadott két különálló épületből álló vendégház hét szobájával, és két lakosztályával várja a pihenni vágyókat, melyek mindegyike saját fürdőszobával, és erkéllyel rendelkezik.
A több mint 700 nm-es épületegyüttes 2548 nm-es telken helyezkedik el, ahol még grillház, jacuzzik, fűtött sódézsa, és több mint 800 négyzetméternyi parkoló fogadja az ideérkezőket.
A panzió háromszintes épületében találjuk a recepciót, a szaunákat, és a vendégszobákat.
Az étterem kétszintes épületében kiszolgáló helyiség, konferencia terem, bár, raktár, konyha, és nappali + 3 szobás szolgálati lakás található. Az étterem 120 fő vendéglátására van berendezkedve, melynek teljes felszereltsége a vételár részét képezi.
Az ingatlan saját vízművel, és víztisztító rendszerrel rendelkezik. A téli hónapokban a fűtést vegyestüzelésű kazán, infrapanelek, és inverteres klíma biztosítja.
A vendégház 50 M Ft-ot nyert pályázaton melyből az idén napelemeket fognak beszerezni, játszóteret, és lakodalmas sátrat fognak kialakítani.
A jól bejáratott, rendszeres vendégkörrel, októberig már teltházas vendégház, melyet a Booking.com is nyertesnek titulált 2017-ben és 2019-ben, Makó TOP 3 szállodája között foglal helyet. A hamarosan megújuló Hagymatikum, és a Makón áthaladó tranzitforgalom garantálja az állandó teltházat.
A vendégház családi okok miatt, alkalmi áron eladó!
Ajánlom mindazoknak figyelmébe, akik jó minőségű, újszerű üzleti ingatlanba szeretnének befektetni, és akik nyereséges befektetést keresnek.
Érdeklődés
Salamon Éva
Az értékesítő:
Salamon Éva
GLOBÁL INGATLAN
+36-70-310-2010
 
 
 
 
 
 
Küldés