Eladó lakás Szeged, Felsőváros, 69.900.000 Ft, 100 négyzetméter
69,9 mFt
Szeged,
eladó lakás
Méret:
100 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Szeged
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
69.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9259397
Emelet:
4. emelet
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Építési év:
1-5 éves
Ingatlan leírás
SZEGED LEGEXKLUZIVABB PENTHOUSE LAKÁSA: AMIKOR A LAKÁSOD EGYÜTT LÉLEGZIK A TERASSZAL

Eladó Szegeden egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal!
A lakás alapterülete önmagában 100 nm és ehhez jön hozzá a 70 nm-es gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba, és egy gardrób lett kialakítva.

A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A lakás - szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője.

Ha ebbe a lakásba belép, elragadja a látogatót a lakás hangulata, megkérdőjelezhetetlen harmóniája - de emellett műszaki paraméterei is szintén maximálisan a 21. századot képviselik: infrafűtés, fatüzelésű kandalló, cirkófűtés, hűtő-fűtő klímaberendezések. A lakás energiaellátását teljes mértékben fedezik a napelemek. A burkolatok, szaniterek mind a legmagasabb minőségben kerültek kiválasztásra, a konyha pedig - amellett, hogy megigézi a hozzáértő szemeket - gépesítés tekintetében csúcsminőséget ad hozzá a főzés öröméhez.

A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el. A garázs a vételár részét képezi.

Az ingatlant elsősorban egyedülállók, vagy párok részére ajánljuk - legfeljebb egy gyermekkel - akik egy olyan otthont szeretnének maguknak, ahol kívül lehet hagyni a stresszt, ahol a nyugalom és szépség találkozik, és ahol a modernizmus és a fiatalság megőrzése új értelmet nyer!

Az ingatlan websétával is megtekinthető!
Érdeklődés
Salamon Éva
Az értékesítő:
Salamon Éva
GLOBÁL INGATLAN
+36-70-310-2010
 
 
 
 
 
 
Küldés