Eladó ház Szeged, Újszeged, 94.900.000 Ft, 223 négyzetméter
94,9 mFt
Szeged,
eladó ház
Méret:
223 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szeged
Alapterület:
223 négyzetméter
Ár:
94.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9215811
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
utcafronti
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
490
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
MINŐSÉG, ELEGANCIA, ÉRTÉKÁLLÓSÁG, LUXUS ÉLETÉRZÉS!
ÚJSZEGEDEN, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ.
Újszegeden a Fő fasor végén, csendes zsákutcában kínálom megvásárlásra, ezt a minden igényt kielégítő prémium kategóriás családi házat.
Az épület 2006-n 490 nm-s telekre épült, Török Csongor Építész tervei alapján.
A ház különleges aszimmetrikus építészeti megoldásai a belső terekben is megnyilvánul, a mennyezeti magasságok változatosságával egyedi hangulatot kölcsönözve ezzel a tereknek, továbbá a természetes fény beáramlását a mennyezetbe szerkesztett bevilágító ablakaival is segítette a tervező.
A házra a minimál és a klasszikus stílusok ötvözete jellemző, széleskörű igényt kielégítve ezzel.
A belső terek burkolatainak, belsőépítészeti elemeinek színharmóniája pazar egységet alkotnak így, egy nagyon kellemes, hívogató, mediterrán stílusú otthon üzenetét közvetítik az idelátogatók számára.
Az impozáns üvegfalas nappaliból kitekintve minden évszakban a ház csodás kertje tárul elénk, amely igazi luxus életérzést nyújt az itt élők számára
A kétszintes ingatlan belső alapterülete: lakótér180 nm. / garázzsal együtt 223 nm/.
Az alsó szint térfelosztása az alábbi: előszoba-gardróbbal, amerikai konyhás nappali, étkezővel, kamra, kettő külön bejáratú hálószoba, fürdőszoba, WC utóbbiak külön helyiségben találhatóak, továbbiakban a földszinti részhez kapcsolódik egy duplagarázs is, melynek bejárata a lakótérbe is nyílik.
A felső szint az alábbi helyiségekre osztott: közlekedő, kettő külön bejáratú hálószoba, fürdőszoba, WC, gardrób, háztartási helyiség.
Ezen a szinten mindkét hálószoba egy nagyméretű 31 nm-s tetőteraszra nyílik, amelyről pazar kilátás tárul elénk.
A fűtés cirkó padló -radiátoros rendszerű, további alternatívaként beépítésre került egy fatüzelésű kandalló is, amely egyben kellemes hangulatot is teremt a téli napokon.
A szobák eredeti faparkettával a többi helyiség kerámia lappal burkoltak.
A családi ház megépítése minden részletében a magas minőségi kategóriába sorolt építő anyagok, belsőépítészeti elemek felhasználásával történt.
Az ingatlan környezete rendezett, elegáns lakóépületek alkotják az utcai képet.
A Szeged „Rózsadombjaként „ismert városrész kényelmes életet nyúlt az itt lakók számára ,mert a közelben található, a Napfény élményfürdő, Nova bevásárló központ, élelmiszerboltok ,egyéb szolgáltatók, a megújult Erzsébet liget, továbbá, bölcsődék, óvodák, iskolák ,autóbuszmegálló.
Ajánlom azon kedves érdeklődők számára ezt a kiváló minőségű értékálló ingatlant, akiknek fontos szempont a minőség, elegancia, kellemes környezet.
Érdeklődés
Kovács Emma
Az értékesítő:
Kovács Emma
GLOBÁL INGATLAN
+36-70-703-5357
 
 
 
 
 
 
Küldés