Eladó ház Szeged, Felsőváros, 109.900.000 Ft, 300 négyzetméter
109,9 mFt
Szeged,
eladó ház
Méret:
300 négyzetméter
Szobák:
8 + 2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szeged
Alapterület:
300 négyzetméter
Ár:
109.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9266101
Szintek száma:
1 szint + tetőtér
Szobák száma:
8 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
6-10 éves
Telekterület:
850
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
NAGY CSALÁDOK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK, VÁLLALKOZÁSOK FIGYELMÉBE!
FELSŐVÁROS BELVÁROS KÖZELI RÉSZÉN, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ.
Felsővároson, a Csongrádi sgt-közelében kínálom megvásárlásra, ezt a minden igényt kielégítő prémium kategóriás családi házat.
A korszerű hőszigetelt épület 2012 -n 850 nm-s telekre épült, amelyen a főépület mellett egy dupla és egy külön álló garázs is helyett kapott.
A ház belső terei enteriőrje az elegáns klasszikus stílus jegyeit képviselik. A belső terek burkolatainak, belsőépítészeti elemeinek színharmóniája pazar egységet alkotnak így, egy nagyon kellemes, hívogató, mediterrán stílusú otthon üzenetét közvetítik az idelátogatók számára.
Az impozáns nappaliból kitekintve a ház csodás kertje tárul elénk, amely minden évszakban kellemes látványt nyújt. A kétszintes ingatlan belső alapterülete: lakótér 200 nm. / garázzsal, garzonlakással együtt 300 nm/.
Az alsó szint térfelosztása az alábbi: üvegfalas téli kert, előszoba, amerikai konyhás nappali, étkezővel, egy külön bejáratú hálószoba, fürdőszoba, WC utóbbiak külön helyiségben találhatóak,
Az emeletre kiváló anyagokból megépített, stabil elegáns lépcső vezet fel.
A felső szint az alábbi helyiségekre osztott: közlekedő, öt külön bejáratú szoba, fürdőszoba, WC, gardrób, háztartási helyiség.
A fűtés cirkó padló -radiátoros rendszerű, további alternatívaként a nappali szobába beépítésre került egy fatüzelésű vízteres kandalló is, amely egyben kellemes hangulatot is teremt a téli napokon.
A helyiségek kiváló minőségű kerámia lappal burkoltak.
A családi ház megépítése minden részletében a magas minőségi kategóriába sorolt építő anyagok, belsőépítészeti elemek felhasználásával történt.
A főépület hátsó részében kialakításra került egy garzonlakás, amely szintén minden részletében a kiemelkedő minőséget képviseli.
A kialkudott vételárba a teljes berendezés is beletartozik.
Az ingatlan környezete rendezett, szépen parkosított kert öleli körül .
Ajánlom azon kedves érdeklődők számára ezt a kiváló minőségű értékálló családi házat, akiknek fontos szempont a minőség, elegancia, kellemes környezet.
Az ingatlan Ideális megoldást jelenthet, két generáció együttélésére, vagy befektetési célokra is nagyszerű választás lehet, akár cég központ, szépség, egészségügyi egyéb igényes vállalkozás működtetésére vagy bérbeadására.
Érdeklődés
Kovács Emma
Az értékesítő:
Kovács Emma
GLOBÁL INGATLAN
+36-70-703-5357
 
 
 
 
 
 
Küldés